Naša priča...

Pčelica Maja predstavlja porodično preduzeće koje se bavi proizvodnjom dječijeg i bebi programa već 20 godina, sa sjedištem u Bileći.
 
,,Prije 20 godina, u zemlji koja je tek izašla iz rata, u gradu gdje je industrija potpuno zamrla, moji roditelji Drago i Snežana su odlučili da pokrenu proizvodnju i tako ostvare svoje snove i stvore budućnost za četvoro svoje djece. 
 
Zahvaljujući velikoj borbi, trudu i upornosti – USPJELI SU. Stvorili su brend ,,Pčelica Maja“ koji je postao lider u BiH  kada je u pitanju domaći bebi program.
 
Osim toga uspjeli su nešto sa čime se posebno ponosimo, a to je činjenica da za ovih 20 godina poslovanja nije nas napustio ni jedan radnik. Neka to bude najveći pokazatelj koje vrijednosti njegujemo u našoj kompaniji i koliko nam je važna rečenica „BITI ČOVJEK“.
 
A o našim proizvodima neka pričaju naši kupci. Mi smo tu da slušamo njih i njihove potrebe, jer samo tako možemo rasti.“
 
Hvala Vam za svu ljubav prema našem brendu.
 
Sa ljubavlju, 
Maja, predstavnik druge generacije ove porodične firme.
Pcelica Maja O nama

Šta sve radimo za Vas?

Prevashodno smo usmjereni na kvalitet naših proizvoda koji su namenjeni za najmlađe, tačnije bebe i djecu do 4 godine, zbog čega su svi naši proizvodi izrađeni od 100% pamuka. 

Za sve što Vas interesuje u vezi naših proizvoda, rado ćemo odgovoriti na svako Vaše pitanje i pomoći da odaberete najbolje za sebe i svoje mališane. 

Naše kontakt podatke možete pronaći na ovoj stranici.

Vremenom kako smo rasli, širili smo svoj proizvodni asortiman i danas imamo pored primarne linije odjeće za bebe i djecu, i propratni asortiman za bebe u vidu posteljina za krevece za bebe, gnijezda, prekrivača za bebe, peškire i druge slične proizvode. Prateći želje i potrebe naših kupaca, nedavno smo započeli i liniju donjeg veša za dječake i djevojčice pod nazivom Intimo, kao i liniju za trudnice koja se sastoji od donjih dijelova i majica od pamuka, kao i spavaćica za dojenje. Ovu liniju namjeravamo da u budućnosti upotpunimo sa još više proizvoda, shodno potrebama trudnica i mama.

Svoju osnovnu liniju prodajemo širom BiH, u svim većim Bingo, Robot i Penny marketima, kao i drugim buticima i prodavnicama (Aksa, Bimaco, Veteks…), a takođe posedujemo i prodajna mjesta u Crnoj Gori u određenim buticima.

Naše proizvode možete kupiti i u našoj prodavnici u Bileći na adresi Novo naselje br. 8. 

Radno vrijeme

Ponedjeljak:7:00 – 14:00
Utorak:7:00 – 14:00
Srijeda:7:00 – 14:00
Četvrtak:7:00 – 14:00
Petak:7:00 – 14:00
Subota:7:00 – 14:00
Nedjelja:Zatvoreno

Nagrade i priznanja

Moja košarica
Lista želja
Close Recently Viewed
Uporedi proizvod (0 Proizvodi)
Uporedi proizvod
Uporedi proizvod
Uporedi proizvod
Uporedi proizvod
Kategorije